LES RECEPTES DE LARNAU

Autor: PARIS MASIP, ARNAU

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

LES RECEPTES DE LARNAU

LES RECEPTES DE LARNAU

20,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
01/03/2023
Colección:
(CAT).FORA DE COL.LECCIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El llibre de receptes del guanyador de Masterchef i cuiner de Cuines. Aquest és un llibre de receptes originals, atrevides, saboroses i boníssimes que són fidels al caràcter creatiu i juganer del seu autor. LArnau Paris va ser el guanyador de Masterchef Espanya 2021, i ara col·labora al Cuines de TV3. Té trenta-dos anys, tota la vitalitat del món i …

El llibre de receptes del guanyador de Masterchef i cuiner de Cuines.

Aquest és un llibre de receptes originals, atrevides, saboroses i boníssimes que són fidels al caràcter creatiu i juganer del seu autor. LArnau Paris va ser el guanyador de Masterchef Espanya 2021, i ara col·labora al Cuines de TV3. Té trenta-dos anys, tota la vitalitat del món i durant el concurs no va dubtar a mostrar els seus dots personals. Fins i tot els plats que no li sortien gaire bé era capaç de presentar-los duna manera increïble que no deixava indiferent cap membre del jurat. Aquestes receptes us sorprendran.

Leer más

Más libros de PARIS MASIP, ARNAU

  • A foc lent

    DISPONIBLE

    Recogida en librería GRATIS

    A foc lent

    21,90€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

LES RECEPTES DE LARNAU

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-3028-9
EAN:
9788466430289
Nº páginas:
208
Colección:
(CAT).FORA DE COL.LECCIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
25 mm
Ancho:
19 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Arnau Paris Masip (Barcelona, 1988). Sempre sha considerat un amant de la cuina i la gastronomia. Es va formar en el món de lempresa i les finances, i no va ser fins al 2021, després de guanyar el talent show MasterChef, que va decidir enfocar la seva vida cap a la cuina. Després de cursar un màster al Basque Culinary Center i passar per les cuines dels Casals, en lactualitat gestiona el Molí la Vansa, on desenvolupa el seu projecte doleotorusime. És cofundador de Specials!, una marca despècies ecològiques, i un dels presentadors del programa Cuines de TV3. Tot el temps lliure que té el passa entre fogons.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar